LASTIK PABUC – ISTANBULS FINEST

Box Bandits
13 May 2010

At the end of the Puma Suede Road...

Box Bandits
31 May 2010

STAGE@ SUPERCHARGED.TV

Store Report

LASTIK PABUC – ISTANBULS FINEST

31 mei 2010 -

Wat gebeurt er als twee fashion minded Turkse gasten elkaar ontmoeten via internet. Dan ontstaan er dope plannen.
Laat dit nog even een tijdje sudderen onder de brandende zon van Istanbul en je krijgt 'Lastik Pabuc'.


Vorig jaar mocht Supercharged genieten van een gastvrij onthaal in deze kleine maar sfeervolle winkel. Istanbul is aan het uitgroeien tot een moderne multiculturele stad en dit jaar zelfs uitgeroepen tot Europa's Culturele Hoofdstad. Eigenaren Can (spreek uit als John) en Deniz vertellen met trots over het ontstaan van 'Lastik Pabuc' en waarom Istanbul klaar was voor dit concept.


Supercharged was zeer onder de indruk en raadt iedereen aan die in Istanbul bezoekt deze store zeker te checken.

Tags: , ,

4 REACTIES
  • Share/Bookmark

4 REACTIES OP “LASTIK PABUC – ISTANBULS FINEST”

4 mei 2010 - 23:34
+2 Vote -1 Vote +1

Super dope item gasten!! jammer dat het wat kort is maar daardoor is het wel erg behapbaar natuurlijk. Tof om te zien hoe twee van die knakkers hun passie kunnen omzetten in een (voor Istanbul) uniek concept/business, ik hoop voor ze dat het wat wordt. Die Pimpalicious shirts waren bruut!! Verkopen ze die daar echt of hebben jullie die shit daar gewoon ff opgehangen voor het shot?

rfj
6 mei 2010 - 09:58
Vote -1 Vote +1

Ik vind het een goed item, alles komt goed in beeld. Zal ze zeker opzoeken als ik in Istanbul ben.

David
6 mei 2010 - 20:44
Vote -1 Vote +1

dit is echt fantastisch!

milena
10 mei 2010 - 18:56
Vote -1 Vote +1

Gaaf! Hier ben ik vorig jaar toevallig geweest.. Liep, zoals die gasten ook zeggen, door het oude gedeelte van Istanbul en zag ineens al die sneakers staan! Toffe gasten, leuk winkeltje en bijzonder gave posters aan de muur :P als je er bent, zeker even langs gaan.

Timbo

reageer